- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sajnos ebben a részében a dolgoknak nem nagyon vagyok járatos. Mármint az elektronika részében, optoizolátorok, ilyesmik...
Van piaci drága megoldás (PI-szabályzó alapokon), amit holnap össze tudnék dugni, ehhez még külső cég sem kell szerencsére. A fix, szabványos CO2 szint egy kis tárgyalóba kellene, ahol sok ember van, de nem mindig. Ha vannak, akkor viszont hamar elfogy a levegő
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.
Bejött egy kis időszak, hogy kifogyott a munka, ilyen másfél éve nem volt, megcsúszott a menedzsment
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.
(#6992) gyapo11: Köszönöm szépen! Sajnos gépészeti irányultsággal ebből nem nagyon jött le sok minden. Ámde igyekszem utána olvasgatni ezeknek akkor.
Vannak olyan ESC-k, amik az ilyen drónok rotorjait hajtó motorokat szabályozzák. Azokat simán lehet valahogyan csak bedugni az Arduino-félékbe és mennek szépen, változtatják a fordulatszámot. Ezek az EC ventik is hasonlóak, illetve teljesen azonos koncepció mellett mennek szerintem. Csak azért gondoltam, hogy valahogy megoldható a PWM-jel kiküldése a motor vezérlőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest