Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sajnos ebben a részében a dolgoknak nem nagyon vagyok járatos. Mármint az elektronika részében, optoizolátorok, ilyesmik...
Van piaci drága megoldás (PI-szabályzó alapokon), amit holnap össze tudnék dugni, ehhez még külső cég sem kell szerencsére. A fix, szabványos CO2 szint egy kis tárgyalóba kellene, ahol sok ember van, de nem mindig. Ha vannak, akkor viszont hamar elfogy a levegő
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.Bejött egy kis időszak, hogy kifogyott a munka, ilyen másfél éve nem volt, megcsúszott a menedzsment
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.(#6992) gyapo11: Köszönöm szépen! Sajnos gépészeti irányultsággal ebből nem nagyon jött le sok minden. Ámde igyekszem utána olvasgatni ezeknek akkor.
Vannak olyan ESC-k, amik az ilyen drónok rotorjait hajtó motorokat szabályozzák. Azokat simán lehet valahogyan csak bedugni az Arduino-félékbe és mennek szépen, változtatják a fordulatszámot. Ezek az EC ventik is hasonlóak, illetve teljesen azonos koncepció mellett mennek szerintem. Csak azért gondoltam, hogy valahogy megoldható a PWM-jel kiküldése a motor vezérlőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.
ekkold