Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez jól hangzik köszi!
Viszont gondolkodtam és lehet igazatok lesz. Egyben kell az egész kódot megírni, feltölteni.
Ahogy nézem 10 amperes relé is van, arduino vezérléssel. Tehát egyben menni fog a program.Van még vagy egy tucat proléma amit addig meg kell oldani. Kérdezhetem itt, vagy hagyjalak titeket a hülyeségemmel?
Pl:
- 1 6600-as vezérlőre lehet -e egyszerre 2 motort kötni? Árammal fogja -e bírni? Mert ahogy elképzeltem a 2 motornak szinkronban kellene ugyan azt csinálni.
Vagy iknább sínt tegyek a második helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest