-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Lehet jobb lenne neked a micro pithon.... [link] [link]
Tenyleg irj mar le egy kicsit tobbet a projektrol! Mekora motorok, ilyesmi.
Amugy meg... ha herotod van az arduinotol, akkor Rasberry PI sokkal jobb valasztas.
Es akkor megy a Linux bash!!! [link] Mondjuk ebben is van egy arduino, de nem talalkozol vele, csak egyszer, amikor osszerakod.
Ebben viszont nincs arduino, ha jol latom: [link](#5893) quint válasza aryes (#5892) üzenetére
Akkor mar erdemes eldobni ezt naggyon regi csipet is, es atnyergelni ARM-ra!
[link] [link] [link] -
Nem tudom más hogy van vele, engem kicsit felb.sz idegileg, hogy nekünk kell kitalálni, mit akarsz mondani ahelyett, hogy leírnád, mi a konkrét projekt és hogy akarod megvalósítani.
Az sem világos, hogy azért akarod így elbonyolítani a programozást, mert nem tudsz C-ben programozni, vagy látni sem bírod az arduino IDE-t (mondjuk ez utóbbival én is így vagyok, de tudtommal nincs jobb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged