Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van egy arduino webszerverem, ami több mint egy éve megy gond nélkül.
PIR mozgás szenzor, egy mikrokapcsoló egy ajtón és egy DHT11 volt hő és páratartalom mérésre.
A DHT11-et kicseréltem DHT22-re. A kódot átírtam, működik is és pontosabb, viszont sem negatív sem pedig nem egész számot nem tudom megjeleníteni a weboldalon. Próbáltam már float, double és int-ként is, de akkor hülyeségeket ír.
Jelenleg integerként van tárolva, de ugye ez csak egész számot tárol, ami végül is nem nagy gond, de ha hideg lesz akkor negatívot nem fog tudni mutatni.
Ötlet vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold