-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
Közben találtam hasonló, de csak hasonló másmilyent, de ott más a chip.
De a színes megoldás az jó ötlet, remélem a chip típusától eltekintve a kiosztás az lehet. Egyébként az előbbi linkelt másik kép, ahol az a rajzolt lábbekötés volt, azon 7 csatlakozási pont van, szóval azt nem is értem, hogy az illető mire gondolt.
..
Ja, a kapcsoláson jobbról a harmadik a GND, de amit találtam hasonlót, ott meg valamelyik szélső a GND. Szóval nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest