-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
A microsoft oldalán találtam egy király kiindulási pontot [link]
Itt körülbelül arról van szó, hogy az Arduino valamilyen kapcsolaton keresztül kommunikál egy host PC-vel. A host PC-n fut valamilyen alkalmazás, ami adja az utasításokat az Arduinonak. Ez azért vonzó, mert windows 10 környezetben nem kell portolni az alkalmazásokat, és pofon egyszerű összerakni egy alkalmazást mondjuk telefonra. Viszont ebben az esetben a kommunikáció csak BT-re vagy Wifire korlátozódik. Itt akadtam el, hogy egy ESP 8266-01-es modult rá lehet valahogyan venni, hogy úgy tudjon működni, mint egy wifi shield ?
Valahogy úgy kellene működtetnem, hogy egy láthatatlan réteget hozzak vele létre az Arduino és a host PC között, ami csak az adatokat továbbítja. A Micorosftnak megvan erre a library-je a hivatalos Wifi shieldhez, ami a Standard Wifi Firmata névre hallgat. Nem tudom mennyire érthető az, amit kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest