- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
A microsoft oldalán találtam egy király kiindulási pontot [link]
Itt körülbelül arról van szó, hogy az Arduino valamilyen kapcsolaton keresztül kommunikál egy host PC-vel. A host PC-n fut valamilyen alkalmazás, ami adja az utasításokat az Arduinonak. Ez azért vonzó, mert windows 10 környezetben nem kell portolni az alkalmazásokat, és pofon egyszerű összerakni egy alkalmazást mondjuk telefonra. Viszont ebben az esetben a kommunikáció csak BT-re vagy Wifire korlátozódik. Itt akadtam el, hogy egy ESP 8266-01-es modult rá lehet valahogyan venni, hogy úgy tudjon működni, mint egy wifi shield ?
Valahogy úgy kellene működtetnem, hogy egy láthatatlan réteget hozzak vele létre az Arduino és a host PC között, ami csak az adatokat továbbítja. A Micorosftnak megvan erre a library-je a hivatalos Wifi shieldhez, ami a Standard Wifi Firmata névre hallgat. Nem tudom mennyire érthető az, amit kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest