Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
A microsoft oldalán találtam egy király kiindulási pontot [link]
Itt körülbelül arról van szó, hogy az Arduino valamilyen kapcsolaton keresztül kommunikál egy host PC-vel. A host PC-n fut valamilyen alkalmazás, ami adja az utasításokat az Arduinonak. Ez azért vonzó, mert windows 10 környezetben nem kell portolni az alkalmazásokat, és pofon egyszerű összerakni egy alkalmazást mondjuk telefonra. Viszont ebben az esetben a kommunikáció csak BT-re vagy Wifire korlátozódik. Itt akadtam el, hogy egy ESP 8266-01-es modult rá lehet valahogyan venni, hogy úgy tudjon működni, mint egy wifi shield ?
Valahogy úgy kellene működtetnem, hogy egy láthatatlan réteget hozzak vele létre az Arduino és a host PC között, ami csak az adatokat továbbítja. A Micorosftnak megvan erre a library-je a hivatalos Wifi shieldhez, ami a Standard Wifi Firmata névre hallgat. Nem tudom mennyire érthető az, amit kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest