Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Akciókamerák
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84
üzenetére
A serial monitor az "AT" üzenetre a loopback Serial.print(char, DEC) is csak két karakter ascii kódját adja vissza.
Ha van is itt még vmi trükk, akkor azt így nem látom.B@@@@!

Egész álló napja próbálom életre kelteni a HC-05-öt, semmire se akart válaszolni AT módban, semmilyen sebességen.
Kibogarásztam már a fórumok bugyraiból, hogy hisztis a soremelésre és a kocsi vissza karakterekre, de azt hittem az arduino serial monitor erről gondoskodik a háttérben, mivel a HC-06 simán kommunikál velem.
Erre nem most látom az ablak alján, hogy lehet kapcsolni a soremelést és a kocsivisszát??
(Na így már Serial.print(char, DEC) is 4 karaktert mutat az "AT" szóra.
)(#3081) Janos250
Example-ből másoltam ki ezt a parancsot, ami a tutorial-ban működik, nekem nem ad választ.
De mivel manuálisan sikerült most életet csikarni a HC-05-be, ezért ugyan érdekes jelenség, hogy kódból miért nem válaszol rá, de a továbbiakban érdektelen számomra. Ez egy baud rate teszthez kellett volna, ahol végigpörgeti az "AT" parancsot az összes sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Horgász topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
ekkold