- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84 #3078 üzenetére
A serial monitor az "AT" üzenetre a loopback Serial.print(char, DEC) is csak két karakter ascii kódját adja vissza.
Ha van is itt még vmi trükk, akkor azt így nem látom.B@@@@!
Egész álló napja próbálom életre kelteni a HC-05-öt, semmire se akart válaszolni AT módban, semmilyen sebességen.
Kibogarásztam már a fórumok bugyraiból, hogy hisztis a soremelésre és a kocsi vissza karakterekre, de azt hittem az arduino serial monitor erről gondoskodik a háttérben, mivel a HC-06 simán kommunikál velem.
Erre nem most látom az ablak alján, hogy lehet kapcsolni a soremelést és a kocsivisszát??
(Na így már Serial.print(char, DEC) is 4 karaktert mutat az "AT" szóra.)
(#3081) Janos250
Example-ből másoltam ki ezt a parancsot, ami a tutorial-ban működik, nekem nem ad választ.
De mivel manuálisan sikerült most életet csikarni a HC-05-be, ezért ugyan érdekes jelenség, hogy kódból miért nem válaszol rá, de a továbbiakban érdektelen számomra. Ez egy baud rate teszthez kellett volna, ahol végigpörgeti az "AT" parancsot az összes sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged