- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #2981 üzenetére
Van olyasmim is itthon, (pontosan ezt vettem: NEW STM32 ARM Cortex-M3 Leaflabs Leaf Maple Mini Module for Arduino,) de ezt nem probaltam Arduino frameworkkel....
Valami ilyesmi programozom van itthon: [link]
Meg van ebbol is vagy 2: [link](#2980) fpeter84 válasza Teasüti (#2975) üzenetére
En nem tudom pontosan, mit fordit az Arduino, lehet, hogy mas tudja, megis azt mondanam, hogy valami mas rendszeren ken osszehasonlitani a kodot, ami kozvetlen forditja a c kodot, mint mondjuk az IAR, vagy ilyesmi...(#2997) Teasüti válasza tvamos (#2978) üzenetére
Mit takar az Arduino connectivity pontosan? Mire jó az?
Gozom sincs. Allandoan ez folyik most mindenunnen, hogy connectivity, de, hogy Arduinoek mit ertenek rajta, nem tudom. IOT?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest