Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
üdv!
Fater mesélt erről az Arduinos dologról.Utánna néztem és elég szimpatikusnak tűnik,fater PCL programozástól kezdve a CNC programozásig úszik a témában és volt nekem egy ötletem(áramkör rajzoló autómata masina régi DVD,floppy-ból kiszedett motorokkal) és akkor említette az Arduinót.Ahogy látom a programozása C-ben történik,a C-t én elég sokáig tanultam szóval otthon vagyok benne.Eljutottunk most odáig,hogy megvesszük az első Arduinot.A kérdésem az lenne,hogy melyiket vegyük?Mivel jó belevágni a szakmába? Én ezt néztem ki de mások ajánlatára is kíváncsi vagyok.Köszönöm előre,szépnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest