- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
üdv kollegák, eljött a pillanat, hogy belevessem magam az Arduino világába.E-bayről nyugodtan rendelhetek egy starter packet?Vagy mit ajánlatok kezdésnek?
-
fmx
aktív tag
válasz
LógaGéza #2970 üzenetére
Hát most ne haragudjatok ha össze vissza beszélek de egy az, hogy Arduino programozáshoz közöm sincs csak nézegetem a topikot mert hamarosan beszállok énis a dologba, a másik meg az, hogy régen volt a C programozás nálam.De ahogy így nézem ezt a kódot úgy tűnik, hogy ez a lineInput egy függvény és azt te meghívod.A helyedben írnék egy ilyet byte lineInput(char *buffer, size_t bufsize) a LEDSign.ino-ba.
-
fmx
aktív tag
üdv!
Fater mesélt erről az Arduinos dologról.Utánna néztem és elég szimpatikusnak tűnik,fater PCL programozástól kezdve a CNC programozásig úszik a témában és volt nekem egy ötletem(áramkör rajzoló autómata masina régi DVD,floppy-ból kiszedett motorokkal) és akkor említette az Arduinót.Ahogy látom a programozása C-ben történik,a C-t én elég sokáig tanultam szóval otthon vagyok benne.Eljutottunk most odáig,hogy megvesszük az első Arduinot.A kérdésem az lenne,hogy melyiket vegyük?Mivel jó belevágni a szakmába? Én ezt néztem ki de mások ajánlatára is kíváncsi vagyok.Köszönöm előre,szépnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest