Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Koszi az infot! Jo tudni.
Ettol fuggetlenul nem lattam garantaltnak, hogy egy-egy ficsor egy adott procin rendesen implementalva van-e, vagy rendesen konfiguralva leforditva.
Pl elozo munkahelyen par dolog le volt tiltva: exception-ok, RIIA
Illetve Arduino IDE-be bedrotozott gcc-vel problemaim voltak C++17-et engedelyezve, nem fordult par cucc - nekem ugy tunt hogy nem kompatibilis, warning problemak miatt - letiltani nehezen tudtam oket.+ FreeRTOS-t hasznalva nehezen hittem el, hogy rendesen implementaltak a multiszalas dolgokat. Hat, rendesen implementaltak.

Most PlatformIO-t hasznalva, sokkal jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettol fuggetlenul nem lattam garantaltnak, hogy egy-egy ficsor egy adott procin rendesen implementalva van-e, vagy rendesen konfiguralva leforditva.

ekkold