- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
kemcso #22811 üzenetére
A PWM értéke menüből állitható, hogy be tudd állítani a ventillátor sebességét. Ezt egyszer kell csak beállítani hogy milyen gyorsan nyomja ki a levegőt a terráriumból, vagy szívja be (venti iránya a mérvadó). Természetesen bármikor változtatható. Ha belépsz a menübe.
Nem igazán csináltam board-ot neki, minden be van forrasztva az ESP32-re, és paraszt lengőben van megcsinálva. Nem vettem rá a fáradtságot, hogy külön nyákot gyártsak rá.
Elméletben jó vagyok, de farigcsálni, fúrni és mindent SZÉPEN megcsinálni ehhez kicsit béna vagyok, ezért mondom, hogy nem termékdíjas cucc. A szoftver az más tészta...A csatlakozó azért kellett, hogy a BMP260-at be tudják tenni a terráriumba és a kivezetett kábelt rá tudják dugni a dobozból kiálló tüskesorra úgy, hogy polaritás helyes legyen, tehát nem lehet fordítva feldugni.
A venti pedig csak 2 láb vagyis a PC-s normál csati Y elosztóval akár, de tud 2 ventit is vezérelni de azt nem írtam meg hozzá.Egy szerelő dobozban van az egész cucc. A relés vezetékek kivezetve tömszelencén kereszül. A menü pedig 1 db Rotatry kapcsolóval aktiválható és a forgatással lehet benne lépkedni. Kilépés és mentés pedig a megnyomással történik.
Nem azt mondom, hogy OMÉK termékdíjas cucc, de a célnak tökéletesen megfelel.
A következő LVGL-es megoldás lesz. De nem vettem a fáradtságot rá, hogy nekiálljak.Más projektem van éppen.. szemenkénti táp adagolás kutyakajára amit kiadagolás után nedvesíteni kell. Szerencsére ma találkoztam bent a cégnél termék gyártás terén egy jó szakival akinek volt már ilyen több projektje, így tud nekem segíteni a megvalósításban. Az első megvalósítás kudarcba fulladt, tervezési hiba végett. Ugye nem vagyok gyártás technikus nem ismerem a granulált termékek adagolására vonatkozó aranyszabályokat, így kapásból sz@rt terveztem. Ez van, be tudom ismerni ha hibázok. Sosem szégyen mástól tanulni, és igyekszem azt a fajta tudást is magamba szívni.
Mindjárt itt a halloween, azzal is kéne haladnom, lidérc lámpa, műanyag gyerek babajáték szemének mozgatása (alvós baba szemének mozgatása stb) van egy halom olyan amit elkezdtem de félre raktam. Ez mind a magam szórakoztatására, nem életbe vágó dolog. Beszélő koponya állkapocs mozgatással. Pislogó lidércek satöbbi.. ezt mind szeretném. Van olyan is amit le sem írok inkább... mert nincs aki tudna segíteni egyáltalán, nem még a ChatGPT sem, az meg főleg nem, de az összes (DE)genaratívAI sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest