Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99
üzenetére
Én még csak a linkelt gombokat használtam ilyen célból, de úgy tudom egy csupasz vezetékdarab is megteszi, tehát a fóliát elég csak rácelluxozni a vezetékre, erősítő gyanánt. Vagy amit írtam, egy darab nyáklap, az forrasztható. Mikor hallottam, hogy van ilyen lehetőség, kicsit játszogattam vele, de még projektben így nem használtam.
1-2mm vastag doboz elvileg nem jelent akadályt, de mivel ez egy analóg megoldás, tudod finomhangolni az érzékenységet. Egymás melletti gombok szerintem nem zavarják egymást.
Próbáld ki, egy jumper kábel is elég hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux Mint
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold