Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
ViZion #22162 üzenetére
Köszi!
Mivel az Arduinot sem tudom annyira programozni, mint inkább összelegózni a dolgokat, illetve más kódokból nézem meg, hogy adott célt hogyan tudnám elérni, így nem hiszem, hogy akkora gond lesz az átállással. Főleg, ha neten minden is van.A nagyobb gond a "Komolyabb cucc az ESP32, abból rengeteg verzió van, az kell, ami a feladatnak megfelel." dolog lesz. Mivel nem tudom, hogy melyik feladathoz mi lehet elég, így esélyes, hogy nem fogok annyit variálni.
Hogy ne csak egy panelom legyen, vettem egy adag ESP32 DevKit C V4-et is.
Aztán, hogy melyikkel mire megyek, majd kiderül.HA-nak mi javasolt?
Egy RPi 4 Modell B megfelelhet a feladatra úgy, hogy közben egy AdGuard is fut rajta?
Vagy előnyösebb lenne egy HA OS?
Esetleg egy virtuális gépen futtatott HA OS W10 alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest