Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Köszi!
Mivel az Arduinot sem tudom annyira programozni, mint inkább összelegózni a dolgokat, illetve más kódokból nézem meg, hogy adott célt hogyan tudnám elérni, így nem hiszem, hogy akkora gond lesz az átállással. Főleg, ha neten minden is van.A nagyobb gond a "Komolyabb cucc az ESP32, abból rengeteg verzió van, az kell, ami a feladatnak megfelel." dolog lesz. Mivel nem tudom, hogy melyik feladathoz mi lehet elég, így esélyes, hogy nem fogok annyit variálni.
Hogy ne csak egy panelom legyen, vettem egy adag ESP32 DevKit C V4-et is.
Aztán, hogy melyikkel mire megyek, majd kiderül.HA-nak mi javasolt?
Egy RPi 4 Modell B megfelelhet a feladatra úgy, hogy közben egy AdGuard is fut rajta?
Vagy előnyösebb lenne egy HA OS?
Esetleg egy virtuális gépen futtatott HA OS W10 alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold