Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
A fórum visszaolvasása még eltart némi ideig, de türelmetlen vagyok és lenne pár égető kérdésem.
Írtam egy etherneten kommunikáló termosztátot.
Az első gondom az ethernet server és a webserver hivatalos libekkel volt, ha külön használom/tesztelem működik, ha összeollózom a programrészeket nem stabil a működése. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Valami üti az SD olvasásomat is. 10-ből 6x nem veszi észre a kártyát ami az eth shield-be van dugva. Mivel ez megint csak lib és a kártyához hozzá sem értem az eltérő végkimenetelű események közt nem tudom hol keressem a hibát.
A 3. problémám, hogy a stabilan működő nano slave-k, amik handshake nélkül dobálják minden 100 érték után az átlagértéküket néha kifagynak, annak ellenére, hogy ha nincs connectelve addig ül egy while ciklusban és próbál csatlakozni, ameddig újra nem sikerül neki. Ha a mastertől elveszem az 5 voltot és úgy indítom újra általában helyreáll és megint megy a kommunikáció etherneten. (most hardveres resetet kap, ha több ethernet slave érték nem jön be bizonyos idő után - timeout)
Remélem érthetők a felvetett kérdések/problémák és valaki már találkozott velük.A programok viszonylag nagyok, ezért nem copy-znám be ide őket 1 az 1-ben, de ha valakit érdekel szívesen átküldöm.
Köszi!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Macbook Air 2018 i5/8gb ram/128Gb
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold