- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia, igen, én is találkoztam ezzel a hibával, bár nem arduinon, hanem ARM uC-n, de a lényegen ez nem változtat, mert u.a. a könyvtárat írtam át az ARM-ra. Néha hülyeségeket küldözget a hálózatra, és aztán le is áll az ethernet vezérlő. Nem volt idegrendszerem hozzá, hogy megkeressem benne a hibát.
A megoldásom az volt, hogy kerestem egy másik könyvtárat, átírtam és azt használom, azzal abszolút nincs semmi gondom. Itt az eredeti arduinos könyvtár, kicsit másképp működik, de jóval egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest