Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Megjött az ESP32 c3 super mini panelkám.
Tényleg aranyos, hogy olyan pici.
Egy valamire nem sikerült rájönnöm: mi a fenének vettem meg ezt is a többi kacat mellé.
Ja, persze! Mert a szomszédnak is van, akkor nekem is kell. Ezt ismerjük.
Aztán persze, sok embernek jó lehet. Ha csak az IC-t nézem, ahhoz - ha jól nézem - a kvarcon kívül más nem is igen kell. Az ESP32 C3 Ic már 500 Ft körül is kapható. Ha valaki szériában épít valamit, és nem a panelkát veszi meg, olcsón juthat egy ESP32-höz, ami ugyan egy magú, de van benne WiFi, BT, ETH, és benn vannak a gyorsító hardverek (Pl. SHA, amit épp mostanában használtam). És a memóriája is elég jó, és jó a fordítója is.
Ha meg a panelt is megveszi, akkor meg azt is belerakhatja a nagy paneljába. Innentől kezdve más csak azt várom, mikor jelenik meg Pl. az okoskonektorokban .
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest