Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf #22010 üzenetére
Gratula!!
Én a tápegységet kb a biztosíték, trafó, egyenirányító, pufferkondi és valami kapcsoló üzemű cucc, nagyjából eddig tudnám. Kimaradna a feszültség és áram érték vezérlés...
meg rövidzár védelem .... bevallom sosem terveztem tápegységet..
Én sosem szivattam senkit, hogy blőd dolgokat kérjek tőle. Nekem fontosabb, hogy a logikát és az észjárást lássam valakiben és akivel majd együtt fogok dolgozni. Mert az nem megy ha valamin agyalni kell és a másik csak szívja a levegőt, mert azzal nem fogsz egy probléma megoldásnál előrébb jutni. Mindegy hogy valamit programozni kell, vagy végig gondolni a működését esetleg visszafejteni.. kell az ötlet és a másik gondolkodás módja is... és ekkor jön jól hogy a másiknak is vannak ötletei amit logikusan végig tud vezeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest