- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASRock lapok általában
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
its_grandpa #21981 üzenetére
A 101-es sorban lévő 23:46-ot csak azért írtam be, hogy lássam, hogy kijelzi-e rendesen az első digitet. A válaszb sajnos nem. Az első digit első szegmense működik csak.
A LEDCLOCK_COUNT nálam azért nem 216 hanem 252 mert 24 órás formátumú órát csináltam. Az eredeti pedig csak 12 órás formátumú ahol az legelső digit csak az egyest jeleníti meg.
Az offset értékét kell változtatni? Csak mert szerintem az offset ugyanaz maradhat. Annyi a különbség, hogy most az első digit nem csak 2 szegmensből áll hanem 7-ből.
Tessék. Az elmaradt github link a projekthez. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged