- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #21941 üzenetére
Azt nem tudom, én, amiket hajdanán használtam, azok egyformák voltak. Lehetett is a fényerőt egészen levinni.
Nem tudom, miért ugrik, nekem csak akkor volt ilyen problémám, amikor a driverben nem tiltottam le a bájton belüli interruptot, hanem azzal is játszottam, hogy ne az RMT-t használom, hanem a sima GPIO-t. Ment az is. Én - a fene tudja miért - nem interruptoltam, hanem ciklusban figyelte az egyik mag a számlálót, hogy hol tart, és ahogy szabadult fel a hely töltöttem utána, a másik mag meg számolta, hogy mit kell feltölteni. Elvileg karácsonyi szalag lett volna, és egy szivárvány kígyó ment végig az 5 méteren, de soha nem került ki, mert mire kész lett, a szivárványnak már annyira más szimbolikája lett, hogy nem mertem használni. Aztán így maradt. Pedig panelt is csináltattam hozzá a kínaival, 5 db-t, kemény 1 $/panel áron, ami panelonként 4 szalagot tudna vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest