Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Wolfram
üzenetére
" hogy jutottunk Electronic Volume Controller-től " Azt a chip-et ezzel kiegészítve tudod a kért dolgot megoldani...
Ez egy lehetséges megoldás volt a kérdésedre! Már a legelején szóltam, hogy biztosan van jobb, egyszerűbb megoldás, mert nem akarok itt felesleges köröket futni. Ez csak egy lehetne a sok megoldás közül! Előfordulhat az is, hogy van már olyan, ami ezt alapból tudja, de Én nem ismerem.
" jó drága " Persze, hogy az! Ez a kis chip (amit a legelején linkeltem) önmagában is képes a hangerőszabályzásra és ráadásul a tápfesz elvétele és visszakapcsolása után nem fog meglepni azzal, hogy teljesen lehalkítva éled fel vagy teljes hangerőn!
Szóval ezzel nem csak egy sima potmétert kapsz, amivel kényelmesebbé tehetsz egy audio-eszközt! A többi lehetőségnél van még olyan is, amit l2c-n keresztül tudsz csatlakoztatni egy mikrovezérőhöz. Neked kell döntened!
Új hozzászólás Aktív témák
- Simagic Alpha Evo wheelbase 10nm
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval ezzel nem csak egy sima potmétert kapsz, amivel kényelmesebbé tehetsz egy audio-eszközt! A többi lehetőségnél
ekkold