Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Wolfram
üzenetére
" nem kellene barebone " Valamit nem értek! Hová kellene barebone?
Ha vezetékezek, akkor hogyan illeszteném a BME280-as lapkát a routerhez?Ha teljesen el szeretném kerülni az összes hókusz-pókuszt, akkor az első ilyen probléma után eladnám az eddig összejött cuccaimat és megvennék egy gyári, működő, drága valamit. Igaz, hogy ekkor megszűnik az építés szépsége, az ezirányú tanulás és a pénztárcám tartalma is erősen megcsappanna...
A vásárolt masina pedig vagy jó lenne a célra vagy nem.
Ne érts félre: inkább ismerkednék ezekkel a lapokkal, mert érdekel! Régen sem adtam fel akkor, amikor az első -saját tervezésű és kivitelezésű- panelom nem 'akart' elsőre működni! Átnéztem a kész panelt, megtaláltam a hibát és kijavítva máris jó volt! 12éves lehettem, amikor csinálgattam! Édesapám egyből tudta a hiba forrását, de inkább csak halványan utalt rá és nem javított ki egyből! Használt alkatrészekkel voltam kénytelen dolgozni, de az összeszedésük és a méretük szerinti tervezésük volt a szép benne! Akkor még nem volt számítógép, internet, tervezőprogram, levilágítás, stb! Mindent egy négyzetrácsos papíron terveztem meg, majd áttükröztem - átjelöltem az előkészített panelra, majd egy fogpiszkálóval festettem meg a leendő vezetőszálakat nitró alapú festékkel! Még a színére is jól emlékszem! Sötétzöld volt... Ezzel volt rendesen hókusz-pókusz!
Pedig csak egy egyszerű, kéttranyós villogóról volt szó, ami egy zseblámpaizzót villogtatott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha vezetékezek, akkor hogyan illeszteném a BME280-as lapkát a routerhez?
Pedig csak egy egyszerű, kéttranyós villogóról volt szó, ami egy zseblámpaizzót villogtatott!
ekkold