Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Urna

tag

Nos ezt már nem merem On-ba írni mert messzebb van a témától mint a pcb tervezés volt. Viszont a hétvégén, ha minden jól megy már a billentyűzetnek a "prototípusa" elkészül, majd azzal is jelentkezek.
    Adott szintén ehhez a projekthez egy LCD, ami abban az iBook G4-ben volt amibe vissza is pakolnám a dolgokat. Ebben egy IDTECH IAXG01A van gyárilag, egy 20 pines Lvds-csatlakozóval. Ehhez néztem első sorban egy lcd control boardot, de nem volt csak ez a [link] alapján "kompatibilisek" számára.
    Ez elviekben ennyi elég is kéne hogy legyen, gondoltam, de nyilván nem írnék ennyit ha minden ment volna simán.
    A megérkezett lcd board (V.M70A LCD control board) nem jó teljesen, de nem látom hogy veszett lenne a dolog. A hozzá tartozó inverter jónak tűnik a panel kap háttérvilágítást és érzékeli is ha van bemenet csak épp képet nem ad.
    A kérdésí(ek): A gyári csatlakozón 19 vezeték fut, míg a kínain csak 12 de a gyárit is rá tudnám kötni a control boardra ha tudnám milyen a pin-kiosztása(mert ott is lenne hely több csatlakozásnak) .. ha van értleme. De melyik ennek a jó topik ahol érdeklődhetnék ? (mert még ki tudom fejteni + képeket küldeni rőluk, de nem felétlen spamelek :D )
    Ide ? / Hobbi elektronika?
    Azonnali notebookos kérdések órája? / Notebook szerviz tapasztalatok?
    Szerviz topik?
    Gondolom nem az Apple laptoposba lesz a megoldás :D

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák