- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
hmm, szükségem lenne egy együtt gondolkozásra..
Szeretnék meghajtani mondjuk 7-8 mikrokontrollert "szinkronban" mi lenne a jó megoldás rá?
- Szinkron működés alatt azt értem hogy:
Mindegyik ugyanazt a feladatot csinálná egyszerre: Pl szervo vezérlés szinkronban, majd LED villogatás, újfent vezérlés."újabb beteg ötlet halloween-re: 30-40 cm-es babák szempilláját kell rebegtetni (tehát pislogni) majd a fejet vagy dönteni vagy elforgatni, valami kislány éneket lejátszani Szóval nem összetett feladat, de 7-8-10-15 babáról lenne szó, és ezt először külön külön, majd egyszerre kell szinkronban a többivel együtt csinálni, ami viszont így már eléggé creepy lenne."
-Szükséges egy pillanat alatt szétválni a szinkronos működésről és vezérlőjel hatására újra szinkronban működni.
Bővíthető legyen ha kell hozzá tudjak adni +1 kontrollert
Bármi ötletet meghallgatok.. most még csak elmélet..Tudom, hogy létezik a DMX protokoll ami valami hasonlót tud. De szeretném mondjuk egy WEB felületről vezérelni ha lehetséges. Nem igazán mélyedtem el a protokollban, és mivel egyszerű feladatot szeretnék adni bármilyen MCU-nak Arduino, ESP32, STM32 satöbbi ezért nem akarok őrült összeget elkölteni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest