Legfrissebb anyagok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Szeretnék csinálni magamnak itthonra egy kis interface-t amivel flight simulatorokban a Garmin gps forgógombjait vezérelhetem. Minden megvan, azonban nem tudom, hogy hivják az olyan forgókapcsolókat amelyeket végtelenségig lehet jobbra vagy balra tekerni. Probáltam "rotary knob" vagy "rotary switch" de nem tudom megmondani hogy azok megakadnak e 12 állás után jobbra vagy balra a fotók alapján.
Tudnátok esetleg irányt mutatni mire keressek?
Előre is köszi
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest