Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Szeretnék csinálni egy 1 m hosszú led szalagból egy equalizer-t, vagy legalábbis hasonlót, ami zenére villog, persze nem össze-vissza, hanem ahogy annak aránylag kéne.
Rendeltem is múltkor 1 m-es RGB led szalagot, viszont utólag utánanézve úgy látom, nem jó a sima, hanem címezhető kell, így ezt néztem ki, ebből is szerintem elég a 30 ledes. Ezzel megoldható szerintetek? Úgy gondoltam, hogy mivel a fönti képhez képest 1-1 oszlop helyén csak 1-1 led lesz nekem, ha "alacsonyabb" az oszlop (nem tudom minek nevezik, nem vagyok jártas ilyenben
), akkor zölden villogna halványan, és minél "magasabb (és persze pirosabb)", úgy erősödne a fénye, és változna is citrom-narancs-végül piros színre. Nehéz összerakni egy ilyet így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest