-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
válasz
vargalex #20205 üzenetére
Szia!
Te nagyon kened vágod a témát, tudsz esetleg segíteni abban, hogy websocket segítségével, miért nem tudok 100ms alatti intervallummal adatot küldeni?
jelenleg van egy programom amit megcsináltam offline elérhetővé, illetve összerakosgattam a javascript kódot is.
Jelenleg 110ms-al próbálkozok (ezzel jó is), a szinusz és koszinusz csak teszt.
Jobb lenne ha 100ms alá tudnék menni, viszont ilyenkor megbolondul az ESP32, heap error, lefagy az adatátvitel, újraindulgat.Az a helyzet, hogy szeretnék kb 5 grafikont, és jelenleg még csak 2 van (de így se elég gyors).
[link]
src mappában a fájlokKöszönöm, ha bármiben tudsz segíteni, ötletet mondani. Illetve tuti találsz benne hülyeséget is, amit én nem tudok még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest