-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19823 üzenetére
Ha törölné a fekete tovább lenne.
v.s.
Kijelzőt a loop elején törli.Ha a loop végén rajzolsz valamit a kijelzőre, amit a loop elején azonnal törölsz, akkor miért csodálkozol, hogy csak egy pillanatig látszik?
Továbbra sem értem ezt a "fekete keret látszik, a fehér nem" helyzetet, mikor monochrome a kijelző, fekete alapon te hogy látod a fekete keretet?
A megosztott oled linkemben is ott van.
Én nem láttam, hogy bármikor linkelted volna a teljes programot.
Szóval ha minden loop ciklus elején törlöd a kijelzőt, akkor mindent újra kell rajzolni, a keretet is, sőt, ez esetben nem is kell fekete keret, hiszen a ciklus elején a fehér keret törlésre kerül... Jó, hogy úgy kell kibarkóbázni belőled a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest