Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ez marhaság, én 7 szegmenses kijelzőket hajtottam meg vele, többet is, soha nem volt vele probléma.
A kód egyszerü és világos. Nincs vele szivás.
Vettél készen egy darab szart kinából, ami nem működött, ez alapján az első arduino is rossz volt amit rendeltem, most fröcsögnöm kellene, hogy az arduino szar?
Erre a feladatra többféle megoldás is létezik, a shift regiszteres árban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest