Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Tankblock #18042 üzenetére
nem sértődök meg, nem kell szabadkoznod, hogy csak segíteni akarsz
nyugodtan kritizálhatod. Nem programozó vagyok hanem építész.
értem amit mondasz, csak nem értem ez az én kódomra hogyan vonatkozik ez. Szerintem bővíthetőnek is bővíthető, csak egy új pin-t meg egy új sor if else feltételt kell hozzáadni semmi mást. Olvashatóság kommentet nem értem, szerintem kommentelve van, rendesen tördelve, jó a szintaktika. Az if else feltételek 3 paramétert vizsgálnak ami szerintem még vállalható mennyiség.
Ha elő kellene venni pár év múlva.. fene tudja.. valszeg ígyis úgyis átrágnám magam rajta, kb 30 sor az egész, 15 sor a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest