-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #17712 üzenetére
Ha profi megoldást akarsz, akkor persze még a napot is dimmelhetővé kell tenned, de kérdés, akarsz-e ilyen profi, méregdrága megoldást, vagy maradsz az egyszerűbb, olcsóbb, de kevesebbet tudó megoldásnál. Ez utóbbi az Arduino! :-) Ezért (is) szeretjük! :-) Nagyon sokszor elegendő az, amit az Arduino tud! Én ennél maradnék.
Csatlakozásokra én azt csinálnám, hogy a szenzorokhoz valami kis panelka, ami vagy vezetéken, vagy WiFin kapcsolódik össze. A router hibája kiküszöbölhető az ESPNOW megoldással, mert ott nem igazi WiFi kapcsolat van, csak a WiFi hardverrel az egyes egységek MAC címmel tartják egymással a kapcsolatot, nincs pl. IP cím. (Ezt is csak elméletből tudom, még jutottam odáig, hogy kipróbáljam.) Ennél a megoldásnál az Espressif elég kevés információt tesz közzé, nem nagyon lehet vele variálni, csak azt lehet, és úgy, ahogy ők leírták. Például az ESP32-nél az egyes perifériakezelések regiszterei, és azok használata is elég jól le van írva, a WiFinél még azt sem tudjuk, melyik címtartományban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest