- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A legegyszerűbbnek tűnő feladatba is sikerült bele törni a bicskámat.
Rendeltem január elején egy M5StickC PLUS eszközt. A héten végre megjött.
Volt egy kész projekt, amit rá akartam volna vala egy az egyben tenni.https://github.com/ArthurFDLR/br-m5
Itt az a leírás, hogy:
Installation:
Install Visual Studio Code and the PlatformIO IDE extension. Clone this repository -git clone https://github.com/ArthurFDLR/br-m5
-, open it as project in PlatformIO and upload -Ctrl+Alt+u
- to a M5Stick-Cplus connected to your PC.De mivel se a VSC, se a PlatformIO általam eddig nem használt appok, így meggyűlik vele a gondom...
Már többször is újratelepítettem, mert friss telepítés után is a VSC összeomlik, néha többször is egymás után. Valamiért a letöltési mappám teljes tartalmát vizsgálja az App, hogy hátha van ott valami számára.
Az, hogy a PlatformIO felületen belül merre van a terminál a klónozáshoz, megint valahogy számomra nem egyértelmű. Pedig csak egy egyszerű ötperces kis semmiségnek tűnt. És bosszant, hogy balféknek érzem magam emiatt.
Valaki használja ezt a platformokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest