Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tonermagus
üzenetére
Ha egy arduinos alap ultrahangszenzoros kapcsolásra gondolsz, mindenképpen kell hozzá mérés, hogy meghatározd mi számít 1, 10, 20 ... méternek. Megmérni a feszültés értékét az egyes távolságnál, ebből egy görbét felvenni, arra egyenest illeszteni és lesz belőle egy képleted, amiből nagyjából közelíteni tudod majd a mért értéket. Ha levegő közegben mérsz, akkor ugye a víz közeg általi eltérés miatt korrigálni kell.
Az a baj nem igazán találtam hozzá pinout-ot, így nem tudom tényleg csak 2 vezetéket használ-e. Vagy lehetne még olyan opció is, hogy a feszültségre ül rá a jel, de ez túl egyszerű eszköz ahhoz szerintem, digitális jelnél szoktak ilyen megoldást alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold