Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
JulianSinulf #14717 üzenetére
Gyártottam én is régebben positiv20-al, kék fóliával/printerrel, NYÁK lapra tussal rajzolva, miegymás, de meguntam.
Bár már eszembe jutott, hogy a positiv20-as lapot lézergravírozóval levilágítani, tulajdonképpen jó lehet. Vagy a lézergravírozó feje helyett felrakni a "fúrót" ami persze inkább maró, és azzal a kontúrokat kimaratni. De ugyanígy a lyukakat is ki lehet fúratni, de a lyukgalvanizálás az amatőr szinten lehetetlen. Odáig jutottam, hogy megrendeltem hozzá a fejet, de úgy érkezett meg, hogy az egyik furatban nincs menet. Kaptam 10 $ bánatpénzt, de a fejet még azóta se raktam fel. Nem is nagyon használom, mert nagyon füstöl, így csak szabadban, vagy jó szellőzéssel, elszívással lehet jól használni.
Csak amikor lemegyek vidékre, ott játszadozom vele.Azért tíz darab, mert a tíz ugyanúgy 5 $, mintha egyetlen darabot rendelek. Akkor már legyen tíz, hátha valamire jó lesz. Jelenleg is van pár elfekvő panel, de kenyeret nem kér, egyszer még jó lehet.
Elég nagy a padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest