- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Androidos tablet topic
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
JulianSinulf #14717 üzenetére
Gyártottam én is régebben positiv20-al, kék fóliával/printerrel, NYÁK lapra tussal rajzolva, miegymás, de meguntam.
Bár már eszembe jutott, hogy a positiv20-as lapot lézergravírozóval levilágítani, tulajdonképpen jó lehet. Vagy a lézergravírozó feje helyett felrakni a "fúrót" ami persze inkább maró, és azzal a kontúrokat kimaratni. De ugyanígy a lyukakat is ki lehet fúratni, de a lyukgalvanizálás az amatőr szinten lehetetlen. Odáig jutottam, hogy megrendeltem hozzá a fejet, de úgy érkezett meg, hogy az egyik furatban nincs menet. Kaptam 10 $ bánatpénzt, de a fejet még azóta se raktam fel. Nem is nagyon használom, mert nagyon füstöl, így csak szabadban, vagy jó szellőzéssel, elszívással lehet jól használni.
Csak amikor lemegyek vidékre, ott játszadozom vele.Azért tíz darab, mert a tíz ugyanúgy 5 $, mintha egyetlen darabot rendelek. Akkor már legyen tíz, hátha valamire jó lesz. Jelenleg is van pár elfekvő panel, de kenyeret nem kér, egyszer még jó lehet.
Elég nagy a padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 4G
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest