Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
Valószínűleg nem véletlen, hogy nincs olyan okos wifis termosztát, ami 1 tized fokon belül mér, talán pont az említett problémák miatt nem lehet megvalósítani.
A legtobb marpedig tudja.csak nem 230rol mennek, hanem jellemzoen elemrol
Sosem éreztem a késztetést, hogy neten keresztül átállítsam
Miert vegyunk Ferrarit, ha a Trabant is elvisz Abol Bbe.
Amugy jo, ha tud kommunikalni, en pl a geolokacios kepessegeit "Minek legyen Karibi hangulat, ha nem is vagyok itthon, de ha 5km-en belure erek, akkor kezdj el dolgozni szepen" szeretem.semmi sem indokolja, hogy lan helyett egy bizonytalan vezeték nélküli kapcsolattal legyen összekötve a ház többi részével. 15db wifi eszköz zavarja egymást, a többi eszközt, felesleges elektroszmogot generál.
Esszeru halozat-tervezessel es nem konzumer also-kategorias eszkozokkel (tenda es tarsai) azert ez nem jelent problemat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest