-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
Valószínűleg nem véletlen, hogy nincs olyan okos wifis termosztát, ami 1 tized fokon belül mér, talán pont az említett problémák miatt nem lehet megvalósítani.
A legtobb marpedig tudja.csak nem 230rol mennek, hanem jellemzoen elemrol
Sosem éreztem a késztetést, hogy neten keresztül átállítsam
Miert vegyunk Ferrarit, ha a Trabant is elvisz Abol Bbe.
Amugy jo, ha tud kommunikalni, en pl a geolokacios kepessegeit "Minek legyen Karibi hangulat, ha nem is vagyok itthon, de ha 5km-en belure erek, akkor kezdj el dolgozni szepen" szeretem.semmi sem indokolja, hogy lan helyett egy bizonytalan vezeték nélküli kapcsolattal legyen összekötve a ház többi részével. 15db wifi eszköz zavarja egymást, a többi eszközt, felesleges elektroszmogot generál.
Esszeru halozat-tervezessel es nem konzumer also-kategorias eszkozokkel (tenda es tarsai) azert ez nem jelent problemat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple asztali gépek
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kompakt vízhűtés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest