Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
I2C slave-el foglalkozott már valaki nano/uno/mega-n? Mégpedig azzal fűszerezve, hogy több címet, több eszközt is emuláljon egyszerre... Azt tudom hogy alapjában véve csak 1 slave címet lehet megadni a regiszternek, de guglizva találtam olyanokat hogy az address mask-al varázsolva több eszköznek látszik. Tényleg működik is valamennyire, a lekérdezésekre tudok is válaszolni, de a beérkező utasítások/adatoknál eddig nem sikerült sehogy elválasztanom, hogy mégis melyik címre kapta a byte-ot...
Ezeket megtaláltam: [link] ezt végigpróbálgattam, így sikerült a Wire.onRequest -re válaszolnom is, de a Wire.onReceive -nél sehogy sem tudom eldönteni hogy melyik szenzort akarta elérni a master... [link] - ez meg sajons asm, nem nagyon látom át, nem tudom bele lehetne e nyúlni valahogy...
Valaki mélyedt már el ilyesmiben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest