-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
I2C slave-el foglalkozott már valaki nano/uno/mega-n? Mégpedig azzal fűszerezve, hogy több címet, több eszközt is emuláljon egyszerre... Azt tudom hogy alapjában véve csak 1 slave címet lehet megadni a regiszternek, de guglizva találtam olyanokat hogy az address mask-al varázsolva több eszköznek látszik. Tényleg működik is valamennyire, a lekérdezésekre tudok is válaszolni, de a beérkező utasítások/adatoknál eddig nem sikerült sehogy elválasztanom, hogy mégis melyik címre kapta a byte-ot...
Ezeket megtaláltam: [link] ezt végigpróbálgattam, így sikerült a Wire.onRequest -re válaszolnom is, de a Wire.onReceive -nél sehogy sem tudom eldönteni hogy melyik szenzort akarta elérni a master... [link] - ez meg sajons asm, nem nagyon látom át, nem tudom bele lehetne e nyúlni valahogy...
Valaki mélyedt már el ilyesmiben?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest