Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem teljesen értem ezt a arduino programot.
Ha letöltök egy libraryt egy modulhoz abban vannak példa kodok.
És azt gondolom, hogy ezeknek a példaprogramoknak mindig jol kellene müködniük és minden szükséges dolgot kellene hogy tartalmazzon vagy mellékelni kellene a fileban.DE a legtöbbhoz még hiányzik a header file vagy valamilyen library.
Igy hogyan tanuljon a kodbol az ember, ha már a példaprogram se müködik és nem tudja az ember, hogy mi a probléma vele.Ma a NEo M8N GPS-t is ki akartam probálni, de a példaprogramokbol eddig egyik sem akar kiirni semmi értelmezhető adatot. És nem azért mert nem tudom értelmezni a kapott adatot hanem mert amit a serial monitor kiir azok értelmezhetetlen szimbolumok és karakterek random sora.
A baund érték eggyezőre van beállitva a kodban és a serial monitoron is.
A bekötéssel nem hinném, hogy olyan nagyon el lehetne rontani. a 4 vezetéket a (GND,VCC,TX,RX)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest