-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Wow! Nagyon sok alternatívát ajánlottatok ilyen rövid idő alatt is, ezt köszönöm. Aryes-el már váltottunk pár sort, ő ajánlott titeket hogy több szem többet lát, ami be is igazolódik ahogy látom. (egyébként igen, a másik 2 gyerek leányzó, bár ők már nagy culák 15, 17).
Szóval átnéztem gyorsan az ajánlatokat. A legelső amit gyapo11 ajánlott egy szinpatikus árazású dolog, pont amiatt ahogy Janos250 mondta, nem egy darab kellene. Pedig a kész megoldás szimpatikus de biztos vagyok benne lesz majd rokon aki kitalálja hogy neki is kell
Amit az olcsó PIR-be problémának látok hogy van ugyan egy fix állíthatósága és közvetlen kapcsolná a ledet, de az ahogy nézegettem őket ilyen cca 6 perc. És nem váltana színt.
Jó ötlet a dupla fal beépítés miatt. Úgy is marha nagy egy OSB, simán ketté tudom vágni így többe sem kerülne.
A telefonos elérhetőség kényelmes lenne viszont. Az tetszik. Amit ajánlotok én beszerzem és utána fárasztanálak a how to know-al
Új hozzászólás Aktív témák
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest