Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
A Hobby elektronika topicba indultam ahol nagyon segítőkészek voltak, de a kérdésembe komolyabban belemerülve, inkább ide irányítottak hozzátok.
Van nekem 2 kisfiam. Nagyon szeretnek focizni és az alábbiakban láthatóhoz hasonló lyukas focikapuval "versengeni" egymással. Viszont a kis simlisek folyton a könnyebbik végét fogják meg és ott szereznek pontot ahol a legkevésbé megerőltető hogy a másik orra alá dörgölhessék
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.Nagyon szépen megköszönnék bár milyen útmutatást merre induljak, mit rendeljek a "projekthez".
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.
ekkold