Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
A Hobby elektronika topicba indultam ahol nagyon segítőkészek voltak, de a kérdésembe komolyabban belemerülve, inkább ide irányítottak hozzátok.
Van nekem 2 kisfiam. Nagyon szeretnek focizni és az alábbiakban láthatóhoz hasonló lyukas focikapuval "versengeni" egymással. Viszont a kis simlisek folyton a könnyebbik végét fogják meg és ott szereznek pontot ahol a legkevésbé megerőltető hogy a másik orra alá dörgölhessék
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.Nagyon szépen megköszönnék bár milyen útmutatást merre induljak, mit rendeljek a "projekthez".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Battlefield 6
- Ubuntu Linux
- Vallás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.
ekkold