Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy olyan wifi hőmérőt összedobni esp8266-al, ami ami csak ad-hoc jellegel mér, és küldi a mérés eredményét. Mindezt oly módon, hogy csak minimális akkumulátor kapacitással rendelkezhet (mondjuk 3v os liion érme) és én tudom távolról kézzel triggerelni a mérést. Mivel aktívan figyelni egy ilyen kérést jellemzően drága dolog, de olyan noname vezetékes hőmérőt már láttam ami egy ceruzaelemről elmuzsikál egy évet (vevő oldalon), arra gondoltam, hogy esetleg lehet találni olyan 443mhz es adót ill. vevő modult, ami ilyen alacsony fogyasztással bír, és mondjuk egy FET el kapcsolhatnám az esp8266 tápellátását. Találkoztatok már ilyen megoldással/tudtok esetleg valami (lehetőleg óccó) modult ajánlani, vagy teljesen elvetélt ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest