Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Ja igen, a poti jobb ötlet, ja.
Csak helipotim szerintem nincsen. De végülis gondolom sima trimmerrel is jó, ha óvatosan tekergetem.
MOD:
Illetve egy-egy sima trimmer akár még bent maradhat a végleges kapcsolásban is, és akkor minden szegmensre külön-külön is beállítható lehet a leginkább megfelelő feszültségosztás/kollektoráram.
Mondjuk 2x3 detektorra ez már 6 trimmer. A nyákon tulajdonképp elférne. Árban meg nemtom, kb. 100-200Ft egy darab trimmer (azaz 600-1200Ft összesen, ami az egész projekthez képest nem jelentős tétel) ?A multiplexelés hatását még nem tudom, csak egy sejtés. De akkor majd szkóppal kimérem. Na most jól fog jönni, hogy egy 4-csatornásam van, egyszerre tudom majd nézni mindhárom fototranzisztor feszültség-idő függvényét.
"... az ellenállás értékéhez igazított - elektrolit kondenzátort"
Ezt pontosan milyen képlettel számoljam ki ?De persze először a "futó" kijelző szegmenseinek váltása közti idő kellene, ezt szerintem első körben telefonnal kamerázva fogom mérni (képkockánként kiléptetve), ha ez a 25/30fps-hez nem túl gyors (többet nem tud sajnos a telefonom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold