-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Help!
Terepen lévő napelemes műszerhez keresnék hardveres watchdog áramkört. A szoftveres nem 100%, néha lefagy így is, és szopás a helyszínen újraindítani. (I2C szenzor szívat szerintem ilyenkor, de ez csak tipp).
Találtam egy ilyet: TPL5110
Az elektronikához nem nagyon értek. Jól gondolom, hogy ez nem fog menni a napelemes boarddal. Tehát ha töltené a napelem az akkut, akkor ezen nem fog visszafelé áram folyni az akkuba?
Vennem kell külső lipo charger modult, hogy még a watchdog modul "előtt" legyen a töltés?Egy ilyet vettem nemrég: dual watchdog timer , de 3,5mA a fogysztása. Az 10x annyi mint az alvó board, uh ez nem jó nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest