Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Janos250 #13003 üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogyan is működik az ugrókódos biztonság. Mármint elsősorban távirányító-technikában (autó, kapunyitó).
Most már nagyjából megvilágosodtam, köszi
Egyszerű de nagyszerű az ötlet.
A szinkron elvesztése viszont elsőre reális problémának tűnik. A "megnyomod N-szer a gombot" nem hordoz biztonsági kockázatot ? Ha a feltörni vágyó ismeri ezt a nyomás-számot (de mivel ez gondolom fix nyomás-szám, így pl. az eszköz kézikönyvében is le kell írniuk, onnantól meg tudható).
ESP-hez létezhet ilyen ugrókódos (leginkább 433Mhz-es) adó illetve vevő modul ?
Vagy egy "standard" 433-es modullal is meg lehetne oldani, hogyha én implementálom SW oldalon az ESP-ken az ugrókód generálást illetve ellenőrzést ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest