Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok. Szeretnék két kérdésre választ kapni.
Kétféle bmp180 leírást látok, az egyiknél van VCC és 3.3 volt, a máiknál csak VIA. Azt olvastam, hogy az újabbaknál már van bennük szintáttevő, így lehet 5 voltot is adni. A 280-ra is ez vonatkozik. Igaz ez?
MAX7219 az újabb játékszerem. Amíg csak 1 mátrix volt, addig semmi gond, úgy forgattam mechanikusan vagy szoftverből ahogy akartam. De most hogy többet összekapcsoltam, a programban lévő parancsot nem értem. Nekem a bemenet úgy logikus, ahogy az rá van írva, tehát a több, az sorba van kapcsolva.
int numberOfHorizontalDisplays = 1; // az egymásután kapcsolt mátrixok száma (itt kellene 4-nek lenni)
int numberOfVerticalDisplays = 4; // az egymásfölé kapcsolt mátrixok száma (itt pedig 1-nek)
Most ha azt szeretném, hogy a szöveg fusson végig, akor horizontál 1 és a vertkál 4. Így most már működik, de mire rájöttem! Ez miért van?
Előre megköszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Gaming notebook topik
- Banggood
- Jogász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Shure Podcast mikrofon
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold