-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Eddig én is ezt tudtam. Két dolog támaszt bennem kételyeket. Egyik az, hogy aki már ilyen szinten ír progit, és le is közli (feltehetőleg ebben az állapotában működött is neki) nem lehet nagyon kezdő.A máski meg az, hogy van 3 különböző arduino-m, uno, nano és esp32, ezek után mindháromnak a VIN lábát megmértem, és ott volt az 5 volt. Ráadásul légyszi nézd meg az alábbi adatlap oldal, mert nem értem a VIN-hez írt magyarázó szöveget. https://arduinoplus.ru/wp-content/uploads/2017/09/nano.png
Mi az igazság?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPad topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest