Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Nekem is kell előbb-utóbb grafikonokat csinálni, hogy egy szenzoros arduino szerverhez (természetesen ESP32
) kapcsolódva a telefon kirajzolja a mért adatokat. Az a bajom ezekkel a chart rajzolókkal, hogy a megjelenítő gépen/telefonon megákat akar letölteni netről. Ha nem kapcsolódik a nethez, nincs ábra. Én ezért jelenleg inkább abban gondolkodom, hogy svg ábrát csinálok. Kicsit zöld, kicsit savanyú, de...
Már használtam az svg-t arra, hogy koordinátákkal megadott sokszögeket, szövegeket, miegymást rajzoljon ki. Egyszerű, rövid, tömör, könnyen megtanulható.
Például egy link annak, aki nem ismeri:
link
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kapcsolódva a telefon kirajzolja a mért adatokat. Az a bajom ezekkel a chart rajzolókkal, hogy a megjelenítő gépen/telefonon megákat akar letölteni netről. Ha nem kapcsolódik a nethez, nincs ábra. Én ezért jelenleg inkább abban gondolkodom, hogy svg ábrát csinálok. Kicsit zöld, kicsit savanyú, de...
ekkold