- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #12816 üzenetére
Nekem is kell előbb-utóbb grafikonokat csinálni, hogy egy szenzoros arduino szerverhez (természetesen ESP32
) kapcsolódva a telefon kirajzolja a mért adatokat. Az a bajom ezekkel a chart rajzolókkal, hogy a megjelenítő gépen/telefonon megákat akar letölteni netről. Ha nem kapcsolódik a nethez, nincs ábra. Én ezért jelenleg inkább abban gondolkodom, hogy svg ábrát csinálok. Kicsit zöld, kicsit savanyú, de...
Már használtam az svg-t arra, hogy koordinátákkal megadott sokszögeket, szövegeket, miegymást rajzoljon ki. Egyszerű, rövid, tömör, könnyen megtanulható.
Például egy link annak, aki nem ismeri:
link
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest