-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
EasyEDA és a hócipő.
Arra gondoltam, hogy az a baj, hogy ami libraryket csináltam, azt nem nulláról kezdtem, hanem más készet alakítottam, viszont a mm-coll váltás miatt egy picit elcsúsztak egyes furatok. Megcsináltam teljesen újra, mindent collban.
Pont ugyanazok az elemek vannak benne, mint az előbb, nem több.
Erre meg azt mondja:
"NetIncompletes.calculate_net_items: to many items"
Ilyet a Google se talál se egy o-val, se kettővel.
Van egy ilyen hibajelzés is:
"Wiring:read_net_id: String expected"
De hogy hol, mi, arról semmi infó. Átnéztem, de semmi olyasmit nem találtam, ami okozhatná.
Erre legalább Google ad találatot: a support azt javasolja, hogy csinálja meg kézzel a vezetékezést. Na, ezzel ki vagyok segítve. Akkor minek van autoroute, legalább egy részét megcsinálná!Na, de miért tudta korábban, és miért nem most?????
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest