- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
tonermagus #11805 üzenetére
Mert a GPS-ek nagyrészt találgatnak mozgás közben. Akkora jitter van a technológiában ha vmi megzavarja a jelet, hogy egy irányváltásnál fellépő bizonytalanság egyszerűen a jóslás pontatlanságából fakad. Ezt teszik az algoritmusok és amikor ez nem jön be, akkor látod az ugrásokat. És ezért vándorol egy helyben, mert jitterel. Mozgás közben a legpontosabbak amúgy, amikor egyenletes sebességgel irányváltoztatás nélkül mozogsz, akkor működik a legjobban a predikció. Persze ez egy frontend-re érvényes, mint a navigációs szoftverek, vagy sport tracker alkalmazások. Hogy a TinyGPS pontosan mit csinál, azt passzolom. Én saját könyvtárat írtam az AT parancsokhoz anno. Bár úgy tudom a filter és a predikció az SoC szinten van, ha nem tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest