Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Azt hittem azért írtad, mert azt írtam a kollégának, hogy túlzás nano helyett esp32, de én is tudom, hogy az esp32 jelenleg az arduino szent grálja.
Csak azért írtam, mert úgy gondolom, hogy aki arduino-zik, sosem árt megtanulni kódot optimalizálni, meg kihozni a maximumot adott hardverből, mert az erős hardver, a végtelen erőforrás nagyon ellustítja a kódolókat, lásd: mobil appok féktelenül növekvő memóriaigénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak azért írtam, mert úgy gondolom, hogy aki arduino-zik, sosem árt megtanulni kódot optimalizálni, meg kihozni a maximumot adott hardverből, mert az erős hardver, a végtelen erőforrás nagyon ellustítja a kódolókat, lásd: mobil appok féktelenül növekvő memóriaigénye.
ekkold