- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fpeter84 #10855 üzenetére
Ez így egy nagyon jó járható út, ha több mint 5v fesz esetén a VIN lábra köthető. Ha sajnos csak ennyit tudnak akkor fölösleges megvenni. Lehet joban járnék két db telefon akkumulátorral, amik tudnak 3000mah-t. Igen jó lett volna tölteni USB-ről de ez most csupán opcionális lehetőségként szerepel.
A nyák egy oldali és csak úgy férne be a TP4056 modul ha "lógna" a levegőben. Bepakoltam már elég sok alkatrészt, így csak újra tervezés esetén férne el. Nincs túl terhelve a nano 3.3v lába, csak azért kaptam 2.5v-os, mert tesztelés képpen 3.3v feszültséget az 5V lábára csatlakoztattam, ekkor mértem a 3.3v lábnál 2.5-öt. Gondolom mivel nem 5v-ot kapott a 5v lábon, ezért ennyivel kevesebbet is tudott kihozni a 3.3v lábon.
Most látom ez a TP4056 modul nem is furatszerelt alkatrész. Akkor ez így simán megoldható, elférne az akkumulátor mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spotify
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- BIOS topic
- Mikrotik routerek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest