-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fpeter84 #10855 üzenetére
Ez így egy nagyon jó járható út, ha több mint 5v fesz esetén a VIN lábra köthető. Ha sajnos csak ennyit tudnak akkor fölösleges megvenni. Lehet joban járnék két db telefon akkumulátorral, amik tudnak 3000mah-t. Igen jó lett volna tölteni USB-ről de ez most csupán opcionális lehetőségként szerepel.
A nyák egy oldali és csak úgy férne be a TP4056 modul ha "lógna" a levegőben. Bepakoltam már elég sok alkatrészt, így csak újra tervezés esetén férne el. Nincs túl terhelve a nano 3.3v lába, csak azért kaptam 2.5v-os, mert tesztelés képpen 3.3v feszültséget az 5V lábára csatlakoztattam, ekkor mértem a 3.3v lábnál 2.5-öt. Gondolom mivel nem 5v-ot kapott a 5v lábon, ezért ennyivel kevesebbet is tudott kihozni a 3.3v lábon.
Most látom ez a TP4056 modul nem is furatszerelt alkatrész. Akkor ez így simán megoldható, elférne az akkumulátor mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest